Хостеси и координатори за сватба

Планирали сте цялата сватба, всичко е готово, но са ви необходими хора, които да ви помагат за голямото събитие. Парти агенция Carpe Diem ще ви се притече на помощ, осигурявайки хостеси за цялото събитие или за част от него. Те ще свършат всичко необходимо по посрещането, настаняването и обслужването на гостите ви, за да можете вие и те да се насладите на Големия ден.

Какви са задълженията на хостесите и координаторите?

Координатори

Координаторите следят за гладкото преминаване на Вашата сватба. Те следват предварително изготвения от Вас или агенцията план на събитието – от взимането на булката от дома й, през церемонията в ритуалната зала и църквата до заведението. Целта им е всичко да мине перфектно и да няма непредвидени ситуации, като да закъснеете за подписването в гражданското, например. Сред отговорностите на координатора на сватбата Ви е:

– организация и следене точното изпълнение на плана за сватбата

– координиране и поставяне на задачи на хостесите, сервитьорите, DJ-ите, фотографите, операторите и т.н. обслужващ персонал

– решаване на проблеми в последния момент

– други

Координаторите са професионалисти, на които можете да се доверите за всичко около протичането на сватбата си и спокойно да се наслаждавате на Големия ден.

Хостеси

Хостесите са част от обслужващия персонал. Тяхната задача е основно в ресторанта, но, ако имате нужда, могат да вършат задълженията си и преди това – в дома Ви или в църквата. Задачите им на сватбата включват:

– пристигане преди гостите

– проверка дали всичко е наред с храните и напитките, които ще бъдат внесени в заведението – сватбената торта, бутилките шампанско, питата за обредите и т.н., както и предварително уговореното меню – салати, основни ястия, напитки и други.

– оказване на помощ по украсата

– посрещане на гостите и настаняването им на определените им места

– подготовка за обредите – донасяне на питата, менчето, шампанското, торатата

– разнасяне на подноси с храна и напитки (ако са включени в организацията на сватбата) и следене за доброто изкарване на гостите

– решаване на проблеми, изникнали в последния момент /задачата, за които им се поставя от координаторите/

– други

Парти агенция Carpe Diem ще Ви спести всички грижи около сватбата Ви. Единственото, което ще трябва да направите, ще бъде да кажете заветното „ДА„.

Доверете ни се…

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: