Сватбена украса

Парти агенция Carpe Diem е посветена на това да превърне мечтите ви за вашия сватбен ден в реалност. С Carpe Diem Party Agency Големият ден ще бъде едно вълшебно преживяване, което се отличава със стил, въображение и чар и, не на последно място, бюджет, съобразен с вашите възможности.

Украси и дизайн на сватби е това, което правим с най-голямо вдъхновение! Затова Ви каним на по кафе, за да измислим заедно как Вашият Голям ден да е като прекрасен сън. Можем да се заемем дизайна и украсата на цялата ви сватба или само на елементи от нея, според вашето желание и представи. Това е вашият ден – на Вас и на половинката Ви и ние ще направим всичко, за да бъде незабравим

Парти агенция Carpe Diem предлага декорации на ритуалната зала, на ресторанта, украси за автомобила за младоженците, дори, ако пожелаете, за стаята за първата брачна нощ. Цветя, панделки, брокат, кристали, осветление, балони – всичко, което е необходимо за вашата неповторима сватба.

***

Елементи за украсата на заведението от парти агенция Carpe Diem

Примерни възможности за сватбени декорации – цялостни и частични

Ако Ви се иска ресторантът, който сте избрали за посрещане на гостите след церемонията, да изглежда малко по-тържествен, парти агенция Carpe Diem ще реши този проблем. Ще ви помогнем за създаването на приказна атмосфера в заведението, специално за Вас. Разчитаме на Вашите представи за специалния ден, но, ако не знаете как точно искате да изглежда, ние ще ви предложим достатъчно свежи идеи, от които да изберете тази, която е най-близо до стила ви като двойка – романтични, елегантни, по-смели или по-купонджийски, за нас няма граници, можете да ни се доверите!

– тематични сватби

Предлагаме възможност да декорираме цялото заведение по зададена от Вас тема – сватба от приказките, хавайска сватба, сватба на плажа, коледна сватба или рок сватба, като всеки детайл от украсата ще бъде посветен на основната тема.

– сватбени декори

Искате церемонията да се състои на плажа, но не можете да го осъществите. Или ви се иска да четете клетвите си за вечна любов на фона на звездното небе или пред Айфеловата кула. Няма за какво да се притеснявате! Парти агенция Carpe Diem може да изработи подходящи декори, които да стоят на фона на церемонията или на тържеството и на всички снимки вие ще сте на плажа, в космоса или където ви се иска да сте били в този специален ден, но не сте успели.

Декоративни елементи

Парти агенция Carpe Diem ще украси вашата сватба с декоративни елементи, които вие желаете. Предлагаме каталог с богат избор от декорации и декоративни аксесоари за масите, вази за цветя, свещи и свещници, венци и стръкове свежи и изкуствени цветя, декоративни колони, балони с въздух и хелии, с или без щампа и други елементи, които ще добавят собствен стил и уникалност на сватбата Ви.

– декорация на масата на младоженците

Масата, на която са младоженците, семействата им и кумовете е най-важната в заведението на една сватба. Тя трябва да се забелязва и да е в центъра на събитията. Ние, от Парти агенция Carpe Diem, ще създадем за вас прекрасно украсена маса за младоженците, така че никой от присъстващите да не може да свали погледа си от нея и от младото семейство. Ще ви предоставим най-добрите аксесоари за този важен момент и това специално място – покривка, кристали, цветя, свещи и други.

украса за тавани, колони, стени, пътека до олтара с плат, панделки и други

По време на сватбата таванът не е точно мястото, привличащо вниманието на всички, но той е част от общата атмосфера и обстановката. Парти агенция Carpe Diem ви предлага да украси високите тавани с различни по големина и цвят панделки, балони и аксесоари, така че той да придаде на залата вид на дворец.

Парти агенция Carpe Diem може да превърне не само таваните, но и колоните, пътеката до олтара или до масата в заведението в приказни места. В украсата за вашата сватба можем да включим обличане на колоните с платове, поставяне на сенници от плат, както и оформяне на стилна пътека за влюбените до олтара, подобна на Червения килим в Холивуд.

Ако украсим и стените с феерични платове в бароков стил, сватбата ви ще добие още по-тържествен вид, какъвто заслужава подобно събитие.

– украси за олтара

***

Това са само примерни идеи и елементи. Ако искате нещо по-различно, по-нестандартно, по-„разчупено“, парти агенция Carpe Diem e вашият партньор.  Ние ще спестим всички грижи около сватбата ви.  Единственото, което ще трябва да направите, ще бъде да кажете заветното „ДА„.

Доверете ни се…
… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!


Advertisements

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: