Романтично предложение за брак

Вече си решил, че момичето до теб е Тя – тази, с която искаш да прекараш целия си живот? Ако отговорът на този въпрос е твърдо “да”, е време да й зададеш големия Въпрос.

Искаш предложението ти за брак да е перфектно, но знаеш, че твоето момиче чака този момент цял живот и нямаш идея как да постъпиш? Тук ние от парти агенция Carpe Diem ти идваме на помощ и ще бъдем твоите пътеводители в любовта!

Знаем, че твоето момиче заслужава най-доброто и затова ще ти помогнем в организацията на идеалното предложение, специално за твоята неповторима лейди.

Когато предлагаш брак, импровизацията и оригиналността са най-важните неща за дамата до теб. Разбира се, тя те обича и няма да ти откаже, само защото предложението не е иделано. Но, замисли се, тя е мечтала за този момент през целия си живот и има определени очаквания за това. Независимо дали твоята избраница е романтична, спортистка, весела, страстна, сантиментална или по-практична, тя иска да се почувства специална, иска да помни този момент цял живот и да разкаже за него на всички – на родителите си, на приятелките, на децата ви, дори и на внуците. Затова е необходимо да вложиш малко повече от себе си и да заслужиш да усетиш трепета в гласа на своята любима, докато изрича думичката, която ще промени живота и на двама ви: „да”.

Вероятно си задаваш въпроса как непознати хора могат да направял най-съкровения момент в живота ви неповторим и единствен, само за вас двамата? Ти я познаваш най-добре от всеки и затова единствено ти знаеш какво иска тя и кое ще направи този миг незабравим. Затова, след като ни разкажеш повече за себе си, за нея и за вашата приказка, ще можем да ти помогнем за детайлите, които биха те затруднили – например изборът на най-красивия пръстен за нея и как да го поднесеш по най-подходящия начин, който ще й спре дъха, да организираме предложението за брак така, както би искала тя, но без да те караме да играеш нечия роля.

Позволи ни да направим магията и нека новата глава във вашата приказка да започне така, както само най-голямата любов заслужава!

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

Advertisements

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: