Планиране на сватба

Предстои ви сватба. Знаете, че трябва да организирате всичко, а не знаете откъде да започнете. Доверете ни се – ние, от парти агенция Carpe Diem сме насреща, за да ви помогнем да планирате и най-малкия детайл за една незабравима сватба. Ще ви посъветваме как да съчетаете отделните елементи на сватбата, как да посрещнете и настаните гостите, ще ви посъветваме за сватбените обреди, ще направим цялостната програма за вашия голям ден, за да протече спокойно и без излишно напрежение.

Парти агенция Carpe Diem ще се погрижи вашата сватба да бъде добре организирана още от самото начало – ще ви помогнем с необходимите бюрократични документи, от вас като към различните местни власти и чрез предлагане ви широка гама от услуги.

Ние ще отговорим на вашите нужди и изисквания, съветвайки ви са сватбените традиции, ритуали и обреди – най-популярните, най-характерните за България, някои интересни и дори не толкова често практикувани, ако искате да направите различно, но с интересно послание на сватбата си.

Можем да ви помогнем с предложения за заведения, църкви, ритуални зали. Също така сме насреща с идеи и възможности за настаняване на гостите, за украсата и за избора на различни елементи за сватбата – от избора на дата на сватбата до свещите и цветята за украсата на заведението. Можете да разчитате на нас да планираме всичко според вашето желание и за вашето удобство в Големия ден.

Сватбените консултанти на парти агенция Carpe Diem са креативни и комуникативни. Те обожават да планират събития и имат добре развити организационни способности. Ще създадат перфектния график и списък и ще следят цялата информация и документи за сватбата, за да бъде наред всичко и да не пропуснете нещо в суматохата. Можете да им се доверите за всичко – от избора на сватбена дата за избор на менюто за приема. По този начин дори и сами да координирате сватбата, ще имате готов план и ще знаете във всеки момент какво трябва да се случва.

За да бъде спокойна вашата сватба, доверете се на сватбените ни консултанти за професионално планиране.

Парти агенция Carpe Diem ще спести всички грижи около сватбата Ви. Единственото, което ще трябва да направите, ще бъде да кажете заветното „ДА„.

Доверете ни се…

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: