Парти агенция Carpe Diem стана на една годинка

Здравейте, приятели!

Преди година на тази дата настоящата ни управителка, Силвия Любенова, ми се обади с развълнуваното предложение да направим парти агенция. Въпреки скептичността си и склонността да анализирам всичко в детайли, Carpe Diem – Party Agency все пак стана факт и след 365 щури дни на диви партита, незабравими моменти, които споделихме с всички наши приятели – нови и по-отдавнашни, няма как да не започна в стила на агенцията с нещо лично:

Силве, благодаря, че ме направи част от това шеметно приключение, въпреки милионите „но“, които изтъкнах в началото!

Поздравления за упоритостта, за почти умопомрачителния оптимизъм и вяра във всички, които в един или друг момент са били и остават част от Carpe Diem! Продължавай в същия дух, с усмивка и кураж да осъществяваш по един малък happy end всеки ден!

Не искаме да звучим прекалено помпозно и официално. Целта на парти агенция Carpe Diem е и ще бъде да сме близо до всички вас, които ни правите част от щастливите си мигове. Затова ще бъдем кратки:

Ние не ви смятаме за наши клиенти – вие сте ни приятели и партньори, защото ние не просто организираме партита, а влагаме душа и сърце, за да доставим радост на тези, които са ни се доверили, както и на най-близките им.

Благодарим, че вярвате в нас и ни подкрепяте! Без всички вас, Capre Diem – Party Agency нямаше да е толкова уютна работилница за щастие! Знаете, че правим дори невъзможното, за да не ви разочароваме! И занапред ще продължаваме да търсим щастливи мигове и да ги улавяме за вас!

Обичаме ви и се радваме, че можем да споделим магията на нашия миг с вас!

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН, CARPE DIEM – PARTY AGENCY!!!


И по случай празника, малко спомени как протече тази една година…

This slideshow requires JavaScript.

 

С пожелания за още щастливи мигове:

PR & Creative Manager Галя Тодорова

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: