Украсата на club igloo за DOMINO! Ready to party! – черно-бяла феерия с домино привкус

Преобразяването на club igloo на 05.06.2010 г. от Carpe Diem Party Agency беше в класическите цветове черно и бяло и, както предполага домино темата на партито – DOMINO! Ready to party!, с много домино мотиви. Въпреки наличието на специален кът, свободен за игра, имаше малцина осмелили се да се задържат по-дълго на специално обособената масичка. В тази връзка ключови се оказаха плочките домино, които служеха за украса на всяка от масите в заведението и които всъщност бяха използвани за закачливи мини-игри на домино от гостите.

Идеята за украсата беше основана на стилната обстановка на клуба, решена в класическото черно и бяло. За да не загуби интериорът от естествения си чар, трябваше по-скоро да акцентираме на него и да го допълним със закачливи елементи. Затова за обемната украса заложихме на черно-белите балони – ненатрапчиви, а в същото време лесно създават парти обстановка, която радва всички, независимо от възрастта. Както и очаквахме, най-голям интерес предизвикаха балоните с хелий, чиито панделки висяха от тавана на клуба и образуваха феерия, подобна на черно-бял дъжд или полупрозрачна завеса. Разбира се, не са за подценяване и „разхвърляните“ по земята балони в класическите цветове, които предизвикваха въображението на гостите как по-атрактивно да бъдат спукани, както и тези, които украсяваха стълбите на заведението и посрещаха новодошлите.

Останалата част от украсата беше по-конкретно свързана с темата DOMINO! Ready to party! – разпръснати оригинални плочки домино по масите, допълнени с блясъка на кристали, сребърни акценти и други дребни на пръв поглед елементи, които бързо преобразиха заведението и то изглеждаше досущ като специален клуб за игра на домино и забавления, свързани с плочките. Разбира се почетното място в домино украсата беше за къта, специално предназначен за домино. Малцина се престрашиха да покажат задълго уменията си в играта, въпреки че смелчаци не липсваха и дори бяха отправени предизвикателства за игра, които по сериозност можеха да се мерят само с рицарски дуели за чест и слава.

Домино темата беше завършена със специални плочки домино от леки материали в различни размери, които бяха поставени върху огледалата в клуба.

За финал на цялостната украса послужиха голям брой запалени свещи, поставени из целия клуб, които допълниха чувството на комфорт, акцентираха черно-белия интериор в клуба и го допълниха с редуването на тъмни сенки и светли отблясъци, хвърляни от пламъка им върху стените, украсата и гостите.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d bloggers like this: