Базов абитуриентски пакет „Звезден прах”

В базовия абитуриентски пакет се включва:

* Подбиране на заведение за максимално удобство на абитуриента, семейството му и гостите на бала, индивидуална професионална украса на заведението с панделки, балони, цветя (живи и/ли сухи) и др. според вкуса и изискванията на абитуриента и семейството му.

* Украса на абитуриентския автомобил с балони, панделки и/ли цветя според вкуса на абитуриента.

* Професионално видеозаснемане на целия празник – от началото на бала в заведението със гостите на абитуриента, в училището до ресторанта с класа, обработка на заснетия материал, добавяне на надписи, анимация и др. на двд носител, създаване на копия.

* Фотозаснемане на събитието – фотосесия на абитуриента – индивидуална и с гостите; снимки по време на цялото събитие от дома на абитуриента, в заведението, в училището до влизането на зрелостника в ресторанта с класа. Включен е и диск със снимките. При желание от страна на клиента, допълнително може да се изготви и фотоалбум на целия абитуриентски бал.

На всеки абитуриент, чието парти организира, Парти Агенция „Carpe Diem” ще направи и специален подарък1 хостеса и бутилка шампанско.


Цена на целия пакет: 600 лв. с ДДС


Този пакет е базов и подлежи на промяна. Парти Агенция Carpe Diem предлага професионален DJ, балони с щампа, пълни с хелий, осигуряване на автомобил под наем и шофьор за събитието, хостеси за заведението, украса на другите автомобили, които ще придружават абитуриента, професионален индивидуален дизайн, печат и разпращане на покани за гостите, малки подаръчета-изненади за спомен на гостите и още много други идеи, които само трябва да си пожелаете…

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

Базов абитуриентски пакет „Звезден прах

В базовия абитуриентски пакет се включва:

Подбиране на заведение за максимално удобство на абитуриента, семейството му и гостите на бала, индивидуална професионална украса на заведението с панделки, балони, цветя (живи и/ли сухи) и др. според вкуса и изискванията на абитуриента и семейството му.

Украса на абитуриентския автомобил с балони, панделки и/ли цветя според вкуса на абитуриента.

Професионално видеозаснемане на целия празник – от началото на бала в заведението със гостите на абитуриента, в училището до ресторанта с класа, обработка на заснетия материал, добавяне на надписи, анимация и др. на двд носител, създаване на копия.

Фотозаснемане на събитието – фотосесия на абитуриента – индивидуална и с гостите; снимки по време на цялото събитие от дома на абитуриента, в заведението, в училището до влизането на зрелостника в ресторанта с класа. Включен е и диск със снимките. При желание от страна на клиента, допълнително може да се изготви и фотоалбум на целия абитуриентски бал.

На всеки абитуриент, чието парти орагнизира, Парти Агенция „Carpe Diem” ще направи и специален подарък – 1 хостеса и бутилка шампанско.

Цена на целия пакет: 600 лв. с ДДС

v

Този пакет е базов и подлежи на промяна. Парти Агенция Carpe Diem предлага професионален DJ, балони с щампа, пълни с хелий, осигуряване на кола под наем и шофьор за събитието, хостеси за заведението, украса на другите автомобили, които ще придружават абитуриента, професионален индивидуален дизайн, печат и разпращане на покани за гостите, малки подаръчета-изненади за спомен на гостите и още много други идеи, които само трябва да си пожелаете…

… защото всеки уловен миг е вечност щастие!!!

Реклами

2 коментара (+add yours?)

 1. Abiturienti 2010
  апр. 01, 2010 @ 12:52:29

  Какво е хостеса ?

  Отговор

 2. Carpe Diem - Party Agency
  апр. 02, 2010 @ 13:23:39

  Здравейте,
  Хостеса е част от обслужващия персонал, който се грижи за гостите. Задачите й са да посреща и настанява гостите, да им носи храна и напитки, да им дава определена текуща информация за събитието. Ако става дума за коктейл, хостесите се разхождат между гостите и им предлагат хапки и коктейли от подноси (най-вероятно сте виждали подобни неща по филмите, а защо не и на живо 🙂 ).Като цяло хостесата се грижи за комфорта на присъстващите.
  Накратко това е хостеса. Благодарим за проявения интерес и, ако имате други въпроси, винаги сме насреща. 🙂

  Поздрави:
  Carpe Diem Party Agency
  … защото всеки уловен миг е вечност щастие!

  Отговор

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

Carpe Diem – Party Agency

Парти облак

carpe diem parti party Великден Кирил и Методий Парти статии София събития абитуриент абитуриенти абитуриентски бал бъдеща булка парти бъдещи булки парти великденска украса детски партита организация детски рожден ден детско парти деца деца парти добро настроение домино парти забавление заведение за парти заведение парти заведение украса идеи за абитуриентски бал имен ден именни дни именник именници карпе дием купон момински партита моминско парти обичаи организация на партита организиране на детски партита организиране на детско парти парти парти агенция парти детско парти за бъдеща булка парти за бъдещи булки парти заведение парти за деца парти моминско парти организация партита партита момински парти украса парти хавайско партньори празник празници пролет пролетно парти първа пролет рожден ден рожден ден детски сезонна украса сладко събития в София съвети за абитуриентски бал тематична украса традиции тържество украса украса за детско парти украса за парти украса за рожден ден украса на заведение украса сезонна украса тематична украси украси за парти хавайско парти
%d блогъра харесват това: